Munskydd Egenskaper

Munskydd är avsedda att skydda dig och de omkring dig från att andas in eller sprida bakterier. Som sådan är det viktigt att välja en som är gjord av ett ansett företag så du kan bära den med självförtroende när du befinner dig i sociala eller offentliga situationer. Vårt utbud av Munskydd ser inte bara bra ut med din logotyp utan också fyllda med massor av användbara funktioner.

Dubbelskikts konstruktion 

Våra Ultra Munskydd har en dubbelskikts konstruktion och vår Sky modell har konstruktion av 3 lager. Dessa lager syftar till att filtrera partiklar som bakterier och droppar som bär virus bildar luften när den passerar genom skikten. Bekväm Passform

Det finns många tillfällen där du kan behöva bära ditt Munskydd i timmar i taget. Det här är nästan omöjligt om ditt Munskydd inte är bekvämt. Tack och lov är våra modeller tillverkade i ett mjukt tyg som säkerställer att du inte vill ta av dig den efter du tagit på den. Vår Sky-modell har också en ergonomisk nästråd för en säker och tät passform.Tvätta och Återanvänd

Våra Ultra och Sky Munskydd är utformade för att återanvändas. Var och en kan tvättas i maskin i temperaturer upp till 60°. Tvätt och återanvändningsfunktionen säkerställer också att Munskyddet med tryck inte kastas efter bara en eller två användningar.
Flexibla Öronband

Våra Munskydd är utformade för att passa alla vuxna. Detta är tack vare de flexibla öronremmarna som kan sträckas runt alla vuxnas öron. Precis som våra munskydd är remmarna slitstarka och designade för att användas och sträckas dagligen, så det finns ingen anledning att oroa sig för tidigt slitage. 

Dedikerat Tryckområde

Ultra och Sky modellerna har ett förstorat tryckområde för din logotyp. Vi kan Screentrycka varje munskydd med önskad logotyp, hemsideadress och slogan. Du kan läsa mer om vår tryckningsprocess här. Och du kan även se våra senaste exempel på Munskydd med tryck här.
Ready for a Quote?

Simply head to our Quick Quote Form at the top of this page. We'll then send you our latest prices and any samples that you wish to view before placing your order.